Slik kan du skaffe penger når du bor på Feda

Det finnes mange måter å tjene penger på Feda. Det gjelder bare å være litt oppfinnsom.

Her kommer en liste over mulige måter å skaffe penger på Feda.

Få deg en bedre jobb

Det eksisterer mange metoder i forhold til å få tak i penger på Feda. Å få seg bedre betalt arbeid er en av disse måtene.

Å få seg en ny jobb, enten det er en ny jobb som betaler bedre, eller om det dreier seg om å tjene mer i arbeidet du allerede har, er dette en måte å tjene penger. Sjekk om en bedre jobb kan være en mulig måte å løse problemet på.

Få deg mer utdannelse for å få tak i mer penger

Høyere utdannelse betyr nesten alltid bedre betalt. Du kan antagelig skaffe mer penger med en bedre betalt jobb. Utdannelse er ikke er spesielt rask måte å tjene penger på, men det kan nok lønne seg over tid.

Pass bare på at du får deg en utdannelse som faktisk gir jobb etterpå, og sjekk at det finnes ledig arbeid med denne utdannelsen på Feda.

Påta deg forefallende arbeid for bekjente som bor på Feda for å skaffe mer penger

De aller fleste steder i Norge finnes det hager og hus. I disse hagene på Feda samler det seg løv og rask. Hvorfor ikke ta en runde i nabolaget der hvor du bor på Feda og sjekke om noen kunne tenke seg å få dette fjernet? For mange er det vanskelig å finne tid til slikt forefallende arbeid, men de kunne godt tenkt seg å få det gjort.

Det kan jo også være at huset til disse folkene trenger et strøk maling? Hvem vet, kanskje du kan få tak i litt penger ved å male et hus eller to i løpet av sommeren?

Du kan få tak i penger med å gå tur med bikkja til naboen på Feda

Du kan tjene penger fra folk som har hund på Feda ved å gå tur med hunden deres. Ofte har de ikke tid til å gjøre dette selv, og mange har konstant dårlig samvittighet for at den stakkars bikkja ikke får nok trim.

Hvorfor ikke løse et stort problem for naboen mens du samtidig får frisk luft og trim? Det kan jo hende du vil tjene litt penger i samme slengen! Dette er en fin vinn-vinn situasjon for begge parter!

DIne tips til hvordan noen der ute kan tjene penger på Feda?

Del med oss andre dine erfaringer med hvordan man kan skaffe penger på Feda. Bare pass på at det du foreslår er lovlig!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.