Befinner du deg på Brattholmen? Da kan du kanskje tjene penger på disse måtene

Det finnes mange måter å skaffe penger på Brattholmen. Det gjelder bare å være litt oppfinnsom.

Her kommer en liste over mulige måter å skaffe penger på Brattholmen.

Få deg en bedre jobb

Det finnes mange metoder i forhold til å tjene penger på Brattholmen. Å få seg bedre arbeid er en av disse måtene.

Å få seg en ny jobb, enten det er en annen arbeidsplass som betaler bedre, eller om det dreier seg om å tjene mer i arbeidet du allerede har, er dette en måte å få tak i penger. Sjekk om bedre betalt arbeid kan være en mulig måte å løse pengeproblemet på.

Få deg mer utdannelse for å tjene mer penger

Høyere utdannelse betyr nesten alltid bedre betalt. Du kan antagelig skaffe mer penger med en bedre betalt jobb. Utdannelse er ikke er spesielt rask måte å få tak i penger på, men det kan nok lønne seg over tid.

Pass bare på at du får deg en utdannelse som faktisk gir jobb etterpå, og undersøk at det finnes jobber på Brattholmen.

Påta deg forefallende arbeid for noen som bor på Brattholmen for å skaffe mer penger

De aller fleste steder i Norge finnes det hager og hus. I disse hagene på Brattholmen samler det seg løv og rask. Hvorfor ikke ta en runde i nabolaget der hvor du bor på Brattholmen og sjekke om noen kunne tenke seg å få dette fjernet? For mange er det vanskelig å finne tid til slikt forefallende arbeid, men de kunne godt tenkt seg å få det gjort.

Det kan jo også være at huset til disse folkene trenger et strøk maling? Hvem vet, kanskje du kan tjene litt penger ved å male et hus eller to i løpet av sommeren?

Du kan få tak i penger med å gå tur med bikkja til naboen på Brattholmen

Du kan skaffe penger fra folk som har hund på Brattholmen ved å gå tur med hunden deres. Ofte har de ikke tid til å gjøre dette selv, og mange har konstant dårlig samvittighet for at den stakkars bikkja ikke får nok trim.

Hvorfor ikke løse et stort problem for naboen mens du samtidig får frisk luft og trim? Det kan jo hende du vil skaffe deg litt penger i samme slengen! Dette er en fin vinn-vinn situasjon for begge parter!

DIne tips til hvordan folk kan skaffe penger på Brattholmen?

Del med oss andre dine erfaringer med hvordan man kan skaffe penger på Brattholmen. Bare pass på at det du foreslår er lovlig!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.