På disse måtene kan du få tak i penger når du bor på Banejordet

Det finnes mange måter å skaffe penger på Banejordet. Det gjelder bare å være litt oppfinnsom.

Her kommer en liste over mulige måter å skaffe penger på Banejordet.

Få deg en bedre jobb

Det finnes mange måter å få tak i penger på Banejordet. Å få seg en ny jobb er en av disse måtene.

Å få seg bedre arbeid, enten det er en ny jobb som betaler bedre, eller om det dreier seg om å tjene mer i jobben du allerede har, er dette en måte å skaffe penger. Finn ut av om bedre arbeid kan være en mulig måte å løse pengeknipen på.

Få deg mer utdannelse for å få tak i mer penger

Høyere utdannelse betyr nesten alltid bedre betalt. Du kan antagelig skaffe mer penger med en bedre betalt jobb. Utdannelse er ikke er spesielt rask måte å tjene penger på, men det kan nok lønne seg over tid.

Pass bare på at du får deg en utdannelse som faktisk gir jobb etterpå, og sjekk at det finnes ledige jobber på Banejordet.

Påta deg forefallende arbeid for naboer på Banejordet for å skaffe mer penger

De aller fleste steder i Norge finnes det hager og hus. I disse hagene på Banejordet samler det seg løv og rask. Hvorfor ikke ta en runde i nabolaget der hvor du bor på Banejordet og sjekke om noen kunne tenke seg å få dette fjernet? For mange er det vanskelig å finne tid til slikt forefallende arbeid, men de kunne godt tenkt seg å få det gjort.

Det kan jo også være at huset til disse folkene trenger et strøk maling? Hvem vet, kanskje du kan tjene litt penger ved å male et hus eller to i løpet av sommeren?

Du kan tjene penger med å gå tur med bikkja til naboen på Banejordet

Du kan skaffe penger fra folk som har hund på Banejordet ved å gå tur med hunden deres. Ofte har de ikke tid til å gjøre dette selv, og mange har konstant dårlig samvittighet for at den stakkars bikkja ikke får nok trim.

Hvorfor ikke løse et stort problem for naboen mens du samtidig får frisk luft og trim? Det kan jo hende du vil få tak i litt penger i samme slengen! Dette er en fin vinn-vinn situasjon for begge parter!

DIne tips til hvordan folk kan tjene penger på Banejordet?

Del med oss andre dine erfaringer med hvordan man kan tjene penger på Banejordet. Bare pass på at det du foreslår er lovlig!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.