Sånn kan du skaffe penger når du bor i Gamlebyen

Det finnes mange måter å skaffe penger i Gamlebyen. Det gjelder bare å være litt oppfinnsom.

Her kommer en liste over mulige måter å skaffe penger i Gamlebyen.

Få deg bedre arbeid

Det er mange metoder i forhold til å tjene penger i Gamlebyen. Å få seg bedre betalt arbeid er en av disse måtene.

Å få seg en bedre betalt jobb, enten det er en ny jobb som betaler bedre, eller om det dreier seg om å tjene mer i arbeidet du allerede har, er dette en måte å skaffe penger. Sjekk om en bedre betalt jobb kan være en mulig måte å løse dette på.

Få deg mer utdannelse for å tjene mer penger

Høyere utdannelse betyr nesten alltid bedre betalt. Du kan antagelig skaffe mer penger med en bedre betalt jobb. Utdannelse er ikke er spesielt rask måte å tjene penger på, men det kan nok lønne seg over tid.

Pass bare på at du får deg en utdannelse som faktisk gir jobb etterpå, og undersøk at det finnes ledige jobber i Gamlebyen.

Påta deg forefallende arbeid for de som bor i Gamlebyen for å få tak i mer penger

De aller fleste steder i Norge finnes det hager og hus. I disse hagene i Gamlebyen samler det seg løv og rask. Hvorfor ikke ta en runde i nabolaget der hvor du bor i Gamlebyen og sjekke om noen kunne tenke seg å få dette fjernet? For mange er det vanskelig å finne tid til slikt forefallende arbeid, men de kunne godt tenkt seg å få det gjort.

Det kan jo også være at huset til disse folkene trenger et strøk maling? Hvem vet, kanskje du kan få tak i litt penger ved å male et hus eller to i løpet av sommeren?

Du kan skaffe penger med å gå tur med bikkja til naboen i Gamlebyen

Du kan skaffe penger fra folk som har hund i Gamlebyen ved å gå tur med hunden deres. Ofte har de ikke tid til å gjøre dette selv, og mange har konstant dårlig samvittighet for at den stakkars bikkja ikke får nok trim.

Hvorfor ikke løse et stort problem for naboen mens du samtidig får frisk luft og trim? Det kan jo hende du vil få tak i litt penger i samme slengen! Dette er en fin vinn-vinn situasjon for begge parter!

DIne tips til hvordan andre kan få tak i penger i Gamlebyen?

Del med oss andre dine erfaringer med hvordan man kan få tak i penger i Gamlebyen. Bare pass på at det du foreslår er lovlig!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.