Slik kan du tjene penger når du bor i Carl Johans gate

Det finnes mange måter å skaffe penger i Carl Johans gate. Det gjelder bare å være litt oppfinnsom.

Her kommer en liste over mulige måter å få tak i penger i Carl Johans gate.

Få deg en ny jobb

Det eksisterer mange måter å tjene penger i Carl Johans gate. Å få seg bedre arbeid er en av disse måtene.

Å få seg en bedre betalt jobb, enten det er en annen jobb som betaler bedre, eller om det dreier seg om å tjene mer i arbeidet du allerede har, er dette en måte å skaffe penger. Finn ut av om bedre arbeid kan være en mulig måte å løse pengeproblemet på.

Få deg mer utdannelse for å skaffe mer penger

Høyere utdannelse betyr nesten alltid bedre betalt. Du kan antagelig få tak i mer penger med en bedre betalt jobb. Utdannelse er ikke er spesielt rask måte å skaffe penger på, men det kan nok lønne seg over tid.

Pass bare på at du får deg en utdannelse som faktisk gir jobb etterpå, og sjekk at det finnes ledig arbeid med denne utdannelsen i Carl Johans gate.

Påta deg forefallende arbeid for de som bor i Carl Johans gate for å tjene mer penger

De aller fleste steder i Norge finnes det hager og hus. I disse hagene i Carl Johans gate samler det seg løv og rask. Hvorfor ikke ta en runde i nabolaget der hvor du bor i Carl Johans gate og sjekke om noen kunne tenke seg å få dette fjernet? For mange er det vanskelig å finne tid til slikt forefallende arbeid, men de kunne godt tenkt seg å få det gjort.

Det kan jo også være at huset til disse folkene trenger et strøk maling? Hvem vet, kanskje du kan få tak i litt penger ved å male et hus eller to i løpet av sommeren?

Du kan skaffe penger med å gå tur med bikkja til naboen i Carl Johans gate

Du kan tjene penger fra folk som har hund i Carl Johans gate ved å gå tur med hunden deres. Ofte har de ikke tid til å gjøre dette selv, og mange har konstant dårlig samvittighet for at den stakkars bikkja ikke får nok trim.

Hvorfor ikke løse et stort problem for naboen mens du samtidig får frisk luft og trim? Det kan jo hende du vil få tak i litt penger i samme slengen! Dette er en fin vinn-vinn situasjon for begge parter!

DIne tips til hvordan andre kan skaffe penger i Carl Johans gate?

Del med oss andre dine erfaringer med hvordan man kan tjene penger i Carl Johans gate. Bare pass på at det du foreslår er lovlig!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.